8هفته ست از حساسیت دارویی رنج میبرم؟

سلام و خسته نباشید
بنده27ساله
بدون هیچ بیماری خاص هستم
و هیچ دارویی مصرف نمیکنم بجز قرص کنتراسمین بمدت 1سال هست ک مصرف میکنم
متاسفانه 8هفته قبل برای اولین بار عصبکشی و پرکردن دندان انجام دادم
و مقدار زیادی اموکسی سیلین و تعدادی مترونیدازول و ژلفن برای ازبین بردن عفونت مصرف کرده بودم
3روز بعد از دندان پزشکی خارش شدیدی در ناحیه پاها و کمی دست داشتم ب پزشک عمومی مراجعه کردم بهم ضدحساسیت و کورتن دادن و گفتن حساسیت ب اموکسیسیلین
دوهفته گذشت همچنان ادامه داشت پزشک دیگه تشخیص دادن کهیر هست و واکنش ب اموکسی سیلین بازهم دارو پماد و تزریق بتامتازون ال آ و سرم و پرهیز غذایی
اما متاسفانه امروز 8 هفته گذشته و من همچنان از خارش رنج میبرم تب و تهوع اصلا ندارم
لکه های قرمز هنوز روی پاها و دستهای من باخارش زیاد هست
میشه راهنمایی کنید چه کار کنم؟
علتش چی هست ک انقدر طولانی شد ؟
طول درمان چقدر هست؟
و آیا ممکن هست از اموکسی سیلین نباشه از مصرف یکساله ی قرص ضدبارداری کنتراسمین باشه ؟
ایا کنتراسمین همچین حساسیتی ایجاد میکنه (بااین قرص هیچ مشکلی نداشتم تا حالا)
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
3بار ب 3دکتر متفاوت مراجعه کردم و هنوز بهبود پیدا نکردم
سپاس

1 پـاسـخ

بازدید : 630 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران