۳۳
خانــم

پیش فعال ؟

سلام خانم دکتر پسرم 7سالشه پیش فعالیتش روز به روز بیشتر میشه دبیرها و مدیر مدرسه خیلی اعتراض میکنند مردم میگن نگران نباش بزرگ بشه خوب میشه من نمیدونم کدوم حرف رو باور کنم 2هفته پیش تو مدرسه به علت بی دقتی سرش به پله کلاس خورد وخدا رو شکر ضربه مغزی یا به چشمش آسیب نخورد 2روز برای جراحی سرش بیمارستان شهید رجایی اسیر موندم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید من یه مادرم فکر آینده ی بچم هستم🙏🙏🙏😢😢😢

1 پـاسـخ

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زوج درمانگر | مشاور پيش از ازدواج | مشاوره فردي در تهران