تکرر ادرار؟

سلام.حدودا دوازده ساله که مدام در مجرای خروجی ادرار داخل آلت تناسلی احساس ادرار دارم.وقتی بیدارم اذیت نمیشم ولی وقتی می‌خوام بخوابم مدام باید برم دستشویی و هربار با کلی زور و فشار چند قطره ادرار خارج بشه.اینکار تا دو سه ساعت ادامه داره تا خسته بشم و دو سه ساعتی بتونم بخوابم.همه ی آزمایش ها و سونوگرافی ها را دادم و هیچ مشکلی مشاهده نشده.گاهی حتی بدون ادرار هم درون آلت تناسلی احساس ادرار دارم و نمیتونم بخوابم

بازدید : 102 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران