مشکل استرس؟

سلام آقای دکتر من بیمارشما هستم چند بارام ازماهشر برای معده م قرصی که برام نوشتی خیلی خوب بود ولی برای استرسی که داشتم دوبار قرص پرفنازین نوشتی هرشب نصف خیلی خوب بود برام برای بار دوم که اومدم پیشتون گفتی تاده ازش بخور بعد قطعش کن وبه جاش قرص اس سیتآورام
دادی تاخود حالم خیلی بد شد تادرس قطعش کردم میشه دوباره قرص پرفنازین بخورم لطفا راهنماییم کنید ومن الان 4 روزه که واکسن کرونا زدم مشکلی نیس اگر جوابم بدی ازش دوباره استفاده کنم چون نوبت بعدی برج 9

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران