۷۸
۷۵
خانــم

علت بیخوابی مادرم و تکرر ادرار وبرای خوابیدنش آیا قرص آلپارازولام خوب است؟

سلام خسته نباشید
مادرم 78 سالشونه و بیماری خاصی ندارند فقط کمی فشار خون دارند که بآ دارو سالهاست کنترل میکنه ودر کل نسبت به سنشون خوب هست حال عمومیشون ولی الان 3 شبه که نمیتونه بخوابه و تکرر ادرار داره ...سالها قبل دکتر برای ارامش اعصاب بهشون سرترالین داده بودند و آلپارازولام هم چند سال قبلش میخوردند.الان چون نتونسته بخوابه بسیلر کلافه و بیقراره و حالش بد شده . آیا ایرادی نداره یدونه قرص آلپارازولام نیم بهش بدم که فقط بتونه چند ساعت بخوابه تا بعد از تعطیلات ببرمش پیش دکتر متخصص؟؟؟
ممنونم از پاسختون؟

بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران