۴۳
۵۴
آقــا

سنگینی معده و تنگی نفس بعد از خوردن غذا و خیلی ببخشین اروغ زدن زیاد بعد خوردن غذا؟

از اون موقعی که کرونا اومده ؛ معدم اگه خالی باشه ؛ ولی بیشتر بعد خوردن غذا معدم سنگین میشه و تنگی نفس میگیرم و خیلی ببخشین آروغ زیاد میزنم تا معدم سبک بشه ؛ و با خمیازه باید نفس عمیق بکشم

1 پـاسـخ

  • سلام
    علايم ورم معده که با استرس و اظطراب تشديد شده، نگران نباشيد، نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. کرونا نداريد. مي توانيد شبي يک قرص فاموتيدين مصرف کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 298 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران