۵۱
۸۹
آقــا

دمای بالای بدن و تعرق بیش از حد؟

سلام من بیش از دو سال است که مرتبا و حتی در هوای سرد عرق میکنم توسط یک پزشک متخصص خون و عفونت‌های خونی معاینه شدم آزمایش دادم و نتیجه آزمایش این بود که التهاب خونی دارم داروهایی به اندازه یک ماه تجویز کرد ولی همچنان مشکل باقیست و باید مجددا ویزیت میشدم، کاهلی کردم و ادامه درمانم را پیگیری نکردم البته آن پزشک در خرم آباد بود .
حالا چنانچه صلاح میدانید بفرمایید تا خدمت شما برسم و در غیر اینصورت اگر بنده را راهنمایی کنید سپاسگزار شما میشوم . بهر روی از اینکه وقت گذاشتید و مطلب بنده را خواندید متشکرم.

1 پـاسـخ

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران