۳۰
۷۰
خانــم

تپش قلب بالا؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید. من پرولاپس دریچه میترال دارم ولی گاهی تپش قلبم بالا میره دیروز تپش قلب گرفتم رفتم بیمارستان ضربان قلبم روی 230بود نوار قلب ازم گرفتن.‌و آدنوزین تزریق کردم.دکتر اورژانس گفت یه تیکه گوشت اضافه روی قلبته باید با لیزر بسوزونی خیلی زود.‌میشه لطفا پیامم رو دیدید جواب بدید شهرستانم اگه خیلی ضروریه خودمو برسونم ویزیت کنید الانم یه کم احساس درد دارم نمیدونم استرسه یا چیز دیگه ای ممنونم.

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي قلب وعروق (اينتروينشنال و کارديولوژي) در تهران