6ماه
آقــا

بیضه نزول نکرده یکطرفه سمت چت درحفره لگن در مجاورت رینگ اینترنال؟

سلام آقای دکتر
پسربنده از بدوتولدبیضه سمت چپش بالابوده والان در شش ماهگی هستیم که هنوزپایین نیومده وباانجام سونوگرافی تشخیص داده شده درحفره لگن ومجاورت رینگ اینترنال قراردارد وبامراجعه به دکتردرشهرخودکه نظرایشون این بودکه با وضعتی که داره ساقه اش کوتاهه وچنانچه عملش هم بکنیم تا پایین داخل کیسه اش جای نمیگیردفعلا تاجایی که در دسترس وقابل لمس باشه وعمل دوومش که بعدازسه الی شش ماه که انجام بشه امیدوارانه نیست که صدرصدبیادداخل کیسه بیضه حالانظرشماچیه یعنی لاپاراسکوپی جواب نمیده اصلا درکل نظرشماچیست اگرمایل باشید بادریافت نوت عمل پیش خودتان بیاوریمش ؟؟

بازدید : 101 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران