۴۴
۸۱
آقــا

سوت کشیدن گوش؟

سلام و خدا قوت. سه سالی هست که در اثر ترس از بیماری دچار ترس، اضطراب و افسرگی شدم. چند ماهی هست که در طول روز به یکباره صدای سوت عمیق در گوش می شوم. یک هفته ای هست که دچار استرس شدید شدم که صدای سوت در گوشم شدیدتر شده. طی دو سه روز گذشته علائمی مثل کم اشتهایی ، بدخوابی و بیخوابی ناشی از استرس را تجربه نموده ام. آیا این حالات همگی روانی است یا با توجه به علامت سوت گوش و یکی دوبار حالت تهوع می تواند علامت بیماری خطرناک تری باشد؟

1 پـاسـخ

  • سلام بيماريهاي اعصاب و روان علايم بسيار متنوعي دارند و خودبخود خوب نميشوند و اغلب بدتر هم ميشوند.ابن بيماريها نتيجه اختلالاتي در عملکرد مغز هستند و يک حالت خيالي تلقيني يا غير واقعي نيستند و مانند همه بيماريها نيازمند درمانند علايم تنها به مغز و مسايل مرتبط به آن مانند تفکر هيجان خواب حافظه رفتار و غيره محدود نميشود بلکه بقيه بخشهاي بدن را هم اسيب ميزند . لذا حتمن بايد دنبال درمان نزد متخصص اعصاب و روان به مدت کافي و با داروهاي مناسب باشيد درمان دوره مشخصي دارد و ويزيتهاي مرتب مورد نبازست تا به خوبي پيش برود و درمان کامل شود.علايمي که ذکرکرده ابد مربوطند به اضطزاب شما که شديد تر شده و در عدم درمان باز هم بدتر خواهند شد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 216 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران