تزریق آمپول اندوکسان ؟

سلام.من بیماری اسکلرودرما دارم که 40درصد ریه را درگیر کرده.هفته پیش 5 آمپول اندوکسان با سرم تزریق کردم..سوالم اینه که با توجه به اینکه این دارو سیستم ایمنی رو پایین میاره ءتو این شرایط ویروس کرونا چقدر میتونه برای من خطرناک باشه؟و تاثیر دارو تا چه مدت زمان در بدن هست؟ممنون

1 پـاسـخ

  • با سلام به هر صورت اين دارو مي تواند باعث کاهش گلبولهاي سفيد خون شود و اين امر ميتواند فرد را در معرض ريسک بالاتري براي انواع عفونت باکتريايي يا ويروسي قرار دهد. چنانچه هرگونه علامتي مثل تب، بدن درد، لرز، سرگيجه، خستگي، گلودرد، سرفه، تنگي نفس، سوزش در ادرار يا زخمي که خوب نمي شود داشته باشيد بايد حتما با پزشک خود براي مصرف دارو به صورت خوراکي يا تزريقي مشورت کنيد. به هر صورت شما بايد ولاحظات مربوط به انتقال ويروس کرونا را با دقت بيشتري انجام دهيد. ماسک زدن، رعايت فاصله فيزيکي، اجتناب از قرار گرفتن در محيط بسته اي که افراد ديگر هم در آن حضور دارند و شستشوي مکرر دستها با صابون و به صورت دقيق را فراموش نکنيد. مراقب تغذيه خود و از جله عدم مصرف انواع فست فود و غذاهاي از پيش آماده مثل کنسرها باشيد. مهمتر آنکه با تنظيم ساعت خواب شبانه (بهترين ساعات 10 تا 11 شب براي خوابيدن و 5 تا 6 صبح براي بيدار شدن است) به حفظ سلامتي خود کمک کنيد. پيش از مصرف داروهاي supplementary يا گياهي و سنتي حتما با پزشک خود مشورت کنيد. سلامت و سربلند باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 154 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و آي سي يو در تهران