۱۸
۶۴
خانــم

رابطه و پرده بکارت؟

سلام من رابطه از جلو داشتم برای اولین بار و سه روز لکه بینی داشتم پرسیدم همینجا گفتم نباید مشکل خاصی باشه ممکنه تا یک هفته ترمیم طول بکشه الان بعد سه روز دیگه لکه بینی ندارم یعنی خوب شدم
من نمیتونم به پزشک مراجعه کنم لطفا اگه مشکل خاصی وجود نداره بگین یعنی طبیعیه این حالت ها؟

2 پـاسـخ

  • گلم اگر پرده پاره بشه ديگه ترميم صورت نميگيره چون پرده جنسش از غشا هست .ممکنه پارگي کامل صورت نگرفته باشه ولي اگر پاره شده باشه حتما جهت بررسي زودتر مراجعه کنين .و همينطور داروي عفونت هم براي پيشگيري از عفونت بهتون بدن و مراقب بارداري ناخواسته هم باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 115 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران