پوسیدگی دندان؟

دختر 5 ساله دارم که دندان های جلوییش پوسیدگی پیدا کرده و خیلی کوچک شده به نظرتون علتش چیه و آیا با ریختن این دندان ها ،دندان های جدید هم این مشکل را پیدا خواهند کرد؟

2 پـاسـخ

  • دندان‌هاي کودک شما متاسفانه پوسيده شده است. حتما بايد براي درمان دندان‌ها مراجعه کنيد تا از آسيب هاي بعدي به دندان‌هاي دائمي پيشگيري کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام
    علت پوسيدگي بسيار وابسته به عدم رعايت بهداشت و رژيم غذايي نامناسب ميباشد.در کودکان کم سن خواباندن کودک با شير و تميز نکردن دندان ها باعث پوسيدگي هاي زودرس در سنين زير 3 سال خواهد شد.
    دندانهاي قدامي شيري حدود 6-7 سالگي افتاده و دندانهاي جديد جايگزين خواهد شد. با رعايت بهداشت دهان، ترميم و يا در صورت لزوم خارج کردن دندانهاي پوسيده و تغيير رژيم غذايي محيط دهان را براي رويش دندانهاي دائمي مساعد کنيد. پوسيدگي دندان هاي شيري لزوما به معني پوسيدگي دندانهاي دائمي آينده نيست ولي ديده شده اين کودکان ريسک پوسيدگي بيشتري در دندان هاي دائمي دارند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 303 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران