۳۷
۱۰۰
آقــا

نحوه برخورد با پسرم که ۱۱ سالش شده ولی هنوز قدرت تمرکز کردن نداره و فرق شوخی و جدی را متوجه نمیشه!؟

بنده 37 سالمه ،سال 87 ازدواج کردم و حاصل این ازدواج یک پسر 11 ساله و دختر 1 ساله هست.متاسفانه پسرم در این سن هنوز قدرت تمرکز کردن ندارم و همچنین فرق شوخی و جدی را متوجه نیست !چطور میتونیم این مشکلمون رو حل کنیم.
ضمنا همسرم هم 37 ساله هست و 6 ماه از بنده کوچکتره!

1 پـاسـخ

  • با سلام در خصوص مشکل پسر يازده ساله تان ويژگي هاي بيشتري را ذکر نکرديد تا تشخيص صحيح صورت گيرد ، صرفا يک نشانه کفايت نميکند . اما اختلال نقص در توجه و تمرکز در کودکان بالاي هفت سال تشخيص گذاري ميشود که مستلزم بررسي دقيق ساير نشانه ها ميباشد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 220 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي در تهران