۱۸
۶۰
خانــم

داروی سیپروترون کامپاند؟

سلام دکتر من متاهلم و18 سالمه این ماه چون شک داشتم که پریودم یا لکه بینی(شکم به این دلیل بود که خونریزیم با گذشت چند روز یک نواخت بود و هربار لکه خون تازه بود و کم نمیشد ) قرص سیپروترون رو روز 5پریود نخوردم
الان که روز 8 سیکلم هست میتونم بخورم ؟ من چون تنبلی تخمدان دارم و دکتر به خاطر کنترل علائم این دارو رو تجویز کرده نمیخوام مصرفش رو این ماه از دست بدم چون ماه قبلم نخوردم ،اگه مشکلی ایجاد نمیکنه لطفا راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران