سن: 19 وزن: 56 جنسیت: خانم

پیشگیری؟

با سلام و خسته نباشید
ببخشید من 5ماهه که ازدواج کردم وبرای پیشگیری از بارداری از روش طبیعی استفاده میکنیم.
اما چند باری شده که رابطه محافظت نشده داشته باشیم.
و با این رابطه محافظت نشده وقتی منتظر بارداری بودم هیچ اتفاقی نیفتاده پریود هامم منظمه و تا حالا فقط سه چهار بار اونم به مدت 9، 14 روزی عقب افتاده که بعدش پریود شدم این آخری هم 10روزی عقب افتاده بود و با رابطه محافظت نشده ای که داشتیم فکر میکردم امکان داره باردار باشم که یکدفعه پریود شدم.
ولی سوال من اینجاست که ممکنه مشکلی داشته باشم که تا حالا باردار نشدم خیلی ترس اینو دارم که چیزیم باشه.

13 آبان 1403 - 11:22

31 بازدید

پاسخ پزشکان

1 پاسخ
زهرا ایزانلو

زهرا ایزانلو

کارشناس زنان و مامايي. درمان بيماريهاي زنان، زگيل و تبخال و انواع زخم هاي تناسلي. خونريزي ها و بينظمي هاي قاعدگي،مشاوره در بارداري و يائسگي


سلام عزیزم. باید سونو و ازمایش انجام بدین و از نظر تخمدان پلی کیستیک بررسی بشید. حضوری مراجعه کنید و یا مشاوره تلفنی برقرار کنید . در خدمت هستم

13 آبان 1403 - 13:6

آیا پاسخ پزشک مناسب بود؟
هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

روش طبیعی پیشگیری از بارداری روشی مطمئن نیست و احتمال بارداری در صورت استفاده از این روش وجود دارد. با توجه به اینکه پریودهای منظمی دارید و تنها چند بار رابطه محافظت نشده داشته اید، احتمال بارداری شما کم است. با این حال، اگر نگران هستید، می توانید با یک پزشک متخصص زنان مشورت کنید و آزمایش خون بارداری انجام دهید تا از باردار نبودن خود مطمئن شوید.
توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص زنان و زايمان به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه