۱۹
۵۵
آقــا

درد و بی‌میلی جنسی؟

سلام وقتتون بخیر ، من واریکوسل چپ خفیف دارم و با تجویز پزشک قرص خوردم و خیلی بهتر شدم ، جدیدا باز درد دارم ولی بخاطر واریکوسل نیست چون واریکوسل سوزش ایجاد می‌کنه و برای یه بیضم بود ، این درد وقتی زیاد می ایستم یا بیرون میرم یا در محیط سرد هستم شروع میشه و درد میگیره و دردش از یه جنس دیگس که البته خیلی طول نمی کشه و خوب میشه سریع. مشکل دیگرمم این هست که حدودا یکساله میل جنسی مو کامل از دست دادم و اصلا هیچ حس‌ شهوت ندارم مث قبل و این ناگهانی بعد اینکه یه کرونای خفیف گرفتم اتفاق افتاد ، باید چکار کنم تا درست شه و مثل قبل زیاد ؟ چون میترسم کاری نکنم و دیگه خوب نشه . آزمایش کلی و سونو هم دادم و دو تا دکتر تایید کردن که هیچ مشکل خاصی ندارم البته آزمایش هورمون جنسی یا مثل اینا ندادم . در ضمن نوزده سالمم هست . ممنون شما آقای دکتر سلامت باشین .

بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران