Efقلب 20درصد؟

با سلام خدمت جناب آقای دکتر
پدر بنده با efقلب 20درصد ارست قلبی تنفسی کردن و با احیا برگشتند الان دکترها میگن عمل نمی‌کنیم و قبلا هم آنژیو شده که آنژیو جواب نداده میخواستم بدونم الان چه راه حلی وجود دارد .عضله قلب بسیار ضعیف است.ایا با باز توانی قلب یا پمپ برای قلب بهتر میشوند با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام
    در شرايطي كه وظيفه انقباضي پايين هست معمولا انجام جراحي بسيار پر خطر ميباشد اما سوال اينكه ايا تست viability شده اند ؟ در صورتي كه اين تست هم ميزان EF را پايين نشان دهد معمولا قرار دادن پيس ميكر دايم براي كمك به بهبود انقباض عضله قلب در صورت داشتن مشكلات الكتريكي كمك كننده ميباشد اما راه حل نهايي فكر كردن به استفاده از LVAD بشكل موقت تا فراهم شدن امكان پيوند خواهد بود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 153 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي قلب اطفال و بزرگسال در تهران