باردارهستم ولی نگران عدد بتا هستم که پایین باشد و دوبرابر نشود؟

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما پزشک محترم

خانوم دکتر من یک سوال داشتم ،بنده الان شش هفته باردار هستم وبه خاطر شرایط کرونا وتعطیلات هنوز نه به پزشک مراجعه کردم ونه سونوگرافی ،من تجربه ی یک سقط در آبان ماه همین سال را دارم علت آن هم بالا نرفتن بتا بود ،من شش روز بعد از عقب افتادن قائدگی آزمایش دادم بتام200بود خواستم بدونم از نظر شما نیاز به تکرار آزمایش هست؟وبتا پایین نیست؟واینکه به نظرتون بهترین زمان برای انجام سونوگرافی اول وشنیدن قلب جنین چه زمانی است؟

1 پـاسـخ

بازدید : 239 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران