۳۹
۱۳۰
آقــا

علل درد قلبی د قفسه سینه؟

با سلام
اینجانب 39 ساله با وزن 130 کیلو چند روزی مشکل درد قفسه سینه و و از دیروز درد در قسمت قلب و پایین قلب و زیر دست چپ و پشت حتی در حالت خوابیده احساس میکنم.
مشکل معده هم دارم که چندین سال دارو نولپازا و برای فشار خون هم چندین سال قرص لوزارتان اچ یکی صبح و یکی شب و یکی بیزوپرولول یکی صبح و شب می خورم. احساس تنگی نفس ندارم ولی قلبم مخصوصا سمت چپ و گاهی پشتم درد میکنه. ناگفته نماند که چند روز پیش دچار استرس شدم. ضمنا سوار قایق دریایی هم شدم که دچار هیجان و ضربان شدید شدم. لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار کنم.
با تشکر فراوان

1 پـاسـخ

بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران