جراحی خار پاشنه داشتم الان محل عمل درد وبرق گرفتگی و سوزش شدیدی دارم نوار عصب گرفتم گفتند محل عمل نروما تشكیل شده ؟

با سلام
20 ماه پیش جراحی خار پاشنه انجام دادم حدود 18 ماهه محل جراحی درد و برق گرفتگی و سوزش شدیدی دارم نوار عصب گرفتم گفتند نروما تشكیل شده الان 2 جلسه شاك ویو كردم بی فایده گفتند باید به روش RF عصب را بسوزانیم .سوزش به كف پا و زیر شصت پا میزند
كلی دارو مثل گاباپنتین 200 خوردم ویتامین ب1 و ب6 خوردم بی فایده
نظر حضرت عالی چه میباشد دیگه امید ندارم

1 پـاسـخ

بازدید : 105 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي و نوار عصب و عضله در تهران