سه
۱۲
آقــا

ثابت ماندن چشم دخترم ؟

سلام عزیزان دخترم سه سالشه وقتی بدنیا امد دو کیلو دویست بود روی صورت و کنار گوشش خال اسکین تک داشت چشمانش تعادل نداشت بردمش دکتر گفت خیلی کم. میبینه هیچ عکس العمل به نور نشان نداد نوار عصب چشم گرفتم ام ای ار گرفتم سالم بود دکتر بهش شربت امگاسه و بیوتین وپیراستام داد الان خوب میبیه امامیخواد هر جارو نگاه کنه سرشو میچرخانه چشماش زیاد حرکت نداره گوشاش هم کم شنوابود بیست درصد میشنید الان شصت درصد میشنوه کمکم کنید ایا چشمش در مان داره

1 پـاسـخ

  • با سلام
    ثابت ماندن چشم بعضا توي خيلي از افراد وجود داره و مشخص نميشه
    جاي نگراني وجود نداره اگر از نظر ديد مشکلي نباشه
    حتما تحت نظر همکاران باشين تا کنتر شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 257 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک اطفال و کودکان در تهران