۵۷
۸۰
خانــم

سلام . خارش فوق العاده در کف دست و ناخن هایم و گاه وقتی پاها و باسن ؟

اقای دکتر حدود 40 سالگی یائسه شدم و به دلیل داشتن یه دختر معلول فلج مغزی مشکلاتم زیاد هست حدود 3 سال کف دستاه وران هایم زیاد خارش دارد که واقعا قابل تحمل نیست زیاد به دکتر ها مراجعه کردم اما علاج نشده .
بیشتر اوقات خارش بصورتی هست که دلم میخاهد با چاقو پاره کنم محل خارش را
خواهش میکنم جوابم را بدهید اگر دخترم مریض نبود حضوری مراجعه میکردم
خدا یاورتان باشد

بازدید : 141 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران