۲۴
۷۰
آقــا

باد کردن زیر ناف ؟

با سلام و خسته نباشید
زیر ناف من سمت چپ بدنم ک یبار هم ب دکتر مراجعه کردم گفته بودن ک فتق هست
بعد گاهی اوقات ک ی کم کار زیاد و خسته کننده انجام میدم یه کم باد میکنه و مثل ی توپ کوچیک ک در زیر پوستم قرار گرفته میشه و گاهی اوقات هم متوجه میشم ک درد داراه
قبل مراجعه ب کلینیک تون خواسته اطلاع داشته باشم از نوع مریضیم
با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام بيماري شما هرني يا همون فتق نافي هست که ناشي از نقص يا پارگي جدار شکم هست و از اون نقص روده ميزنه بيرون زير پوست ، حتما بايد عمل بشه و اگه عمل نشه امکان گير کردن و سياه شدن روده وجود داره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران