خواب رفتگی عصب دست راست وسرانگشتان کوچک وانگشتری وبی حسی دستراست وگاهی اوقات دست چپ؟

سلام آقای دکتر الآن حدود یک سال که دچار این مشکل شدم دکتر مغز واعصاب هم رفتم ولی فایده ای نداشت، عصب دست راستم انچنان قدرت اولیه راندارم بعضی وقتا حتی میخوام یک خیار یا سیب زمینی پوست بکنم یکم که چاقو راسفت میگیرم به کلی کنترل دستم را ازدست میدم وگاهی هم وقتی روی پنچه پابه حالت نیم نشست میشینم پنجه پاهام بی حس وخواب میرن... خواهشمندم به مشکل بنده جواب بدید واگر لازمه یک وقت به بنده بدید تا از نزدیک خدمت برسم با تشکر

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران