۲۳
۵۷
خانــم

روده تحریک پذیر و عمل همورویید؟

با سلام خدمت دکتر گرامی
من چندین سال بود که با بیماری معده و روده میساختم که به علت داشتن یبوست و ..مجبور به عمل همورویید درسن 18 سالگی کردم و الان 23 سال دارم اما همچنان رودا م مشکلاتی دارد از حمله اینکه نمیتوانم دفع داشته باشم و با اینکه اشتهای کمی نسبت به غذا وارم‌اما همیشه احساس سنگینی دربدنم دارم و مدفوع از روده م خارج نمیشود با این حالت که احساس دفع دارم
از شما دکتر عالی مقام خواهش دارم که مرا در این خصوص راهنمایی نماییید
با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران