۳۵
۷۵
آقــا

ترکیدن ترقه کپسولی داخل دست و متورم و بی حس شدن انگشت اشاره و شصت؟

سلام جناب دکتر.
دیشب متاسفانه یک عدد ترقه کپسولی داخل دست همسرم ترکید که اول کل مچ تا انگشتان دست همسرم بی حس همرا با سوزش بود اما العان بی حس بودن کل مچ تا انگشتان بجز انگشت اشاره و شصت از بین رفته ولی کماکان دو تا انگشت ایشون متورم سفت و بی حس هستش.العان ما باید چکاری انجام بدیم حتما به درمانگاه مراجعه کنیم یا نه با استراحت وگذشت زمان بهبود پیدا میکنه؟ممنون از لطفتون

1 پـاسـخ

بازدید : 87 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران