۴۰
۶۳
خانــم

احتمال بارداری با سه دوره مصرف قرص دزوسپتیو ؟

ببخشین گوشیم خاموش شد سوال قبلیم نمی دونم ثبت شد یا نه
اگه میشه اینو جواب بدین
سلام وقت به خیر، من 40 ساله و مجرد هستم، سابقه جراحی میومکتمی به خاطر فیبروم دارم و از ماه مهر قرص دزوسپتیو رو برای پیشگیری از بارداری و شروع ارتباط با پارتنرم طبق دستور پزشک مصرف کردم، همیشه روز پنجم پریودم قرص رو راس ساعت 10 شب تا 21 روز می خوردم، جز ماه اول که روز پنجم دقیقا فاصله 7 روزه برای مصرف بسته بعدی قرص بود، سه دوره بعدی روز پنجم پریودی فاصله 8 روزه ایجاد کرد، اما در مصرف قرص هیچ بی نظمی ای نداشتم، تاریخ اولین روز آخرین دوره پریود من نهم دی ماه بود
روز سی ام دی و دوم بهمن با پارتنرم ارتباط کامل داشتم، البته جلوگیری طبیعی هم داشتیم
طبق تاریخ هم روز 6 بهمن دوره جدیدم پریودم شروع شد
احتمال بارداری با این شرایط وجود داره؟

بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران