۱۵
۵۰
خانــم

زنان و زایوان ؟

من 3هفته پیش رابطه جنسی داشتم با شوهرم کاندوم پاره شد اما همسرم هنوز ارضا نشده بود بلافاصله به پزشک زنان مراجعه کردم و قرص اورژانسی برام نوشت امروز ظهر خون قهوه ای روشن از واژنم اومده وتا ساعت 23 امشب چیزی نیومده بود که یک هو خون قرمز تیره از واژنم اومد تاریخ پریودیم 16 ام هستش
من در دوران عقد هستم و نمیخوام باردار بشم میشه راهنمایی کنید
ایا من باردارم یا ن؟؟
خانم دکتر نیره صادقی شما به من جواب دادین عوارض قرص اورژانسی میخوام این بگم که وقتی کاندوم پاره شد هنوز همسرم ارضا نشده بود ینی باز هم امکتن بارداری هستش؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در گرگان