پرخاش گری و کنترل اعصاب؟

سلام وقت بخیر
من حدود یک سال نیمه ازدواج کردم
خانمم‌تو طول این یک سال به شدت رفتار پرخاش گرانه دارد زود عصبانی میشود سر هر موضوعی دعوا راه میندازد وسواس فکریی دارد ارامش درونی نداردبدبین هست به هر ماجرا
کلا باعث اختلاف در زندگیمان شده است من یک مدت تحمل کردم با این موضوع راه اومدم با رفتارم با بعضی حرف ها نصیحتش کردم گفتم شاید جواب دهد ولی بی فایدس گفتم ببینم ایا این‌مشکلات قابل حل است؟ با گفتار درمانی یا هرچیزی ایا با دارو درمانی و بدون عوارض خاسی باعث بهبودی خانمم میشود؟ و در کل آرامش در زندگیمان برقرار میشود یا نه لطفا راهنمایی کنید با تشکر

3 پـاسـخ

بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران