جراحی لیزیک برای استیگماتیسم چشم با نمره ی بالا؟

سلام آقای دکتر مقتدر خسته نباشین
من میخواستم بدونم که چشم من استیگمات 5/5الی شش داره آیا قابل جراحی لیزیک هستش؟وچقدر احتمال برگشتش بعد عمل هستش و با چه نمره ای ؟من بیست سالمه و میخوام جراحی کنم اما میترسم و دلهره دارم لطفا راهنماییم کنید لطف میکنید واینکه شما می تونید با این نمره استیگماتیسم چشم بنده رو عمل کنید آیا قابل لیزیک هستش یا نه ؟
خیلی ممنون میشم جواب بدید .

1 پـاسـخ

  • با سلام و تشکر
    متاسفانه اين نمره ي آستيگمات نشان از قوز قرنيه داره و به هيچ وجه نبايستي جراحي ليزيک انجام بشه راهکار شما استفاده از لنز سخت خواهد بود حتما به همکاران قرنيه مراجعه فرماييد وتحت نظر يکي از اساتيد باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 179 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران