۵
۲۴
آقــا

عفونت‌ لوزه‌ کودک‌ پسر‌ 5 ساله نیاز به جراحی دارد؟

با‌سلام‌‌ خدمت‌آقای‌دکتر‌، بنده‌ ساکن‌ تالش‌‌ هستم.‌ مدت‌‌ حدود ‌4سال‌ است‌ که‌ پسر‌ بنده‌ دچار‌‌ عفونت‌ لوزه‌ همراه‌ تب‌ شدید‌‌ است‌‌‌
هر‌‌ماه‌ یک‌بار‌‌ در‌ اثر‌ این‌ بیماری‌ به‌ پزشک کودکان‌ مراجعه‌ میکنم‌‌ طبق‌ نظر‌ پزشکان‌‌ اطفال‌ این‌ بیماری‌‌ بعد‌از ‌14‌سالگی‌ بدون‌ عمل‌ جراحی‌ بهبود‌ خواهد‌ یافت‌ لاکن‌ متخصصان‌ حلق‌ و‌‌گوش‌و‌بینی‌ معتقد‌اند‌ این‌ بیماری‌ نیاز‌ به‌ جراحی‌ دارد‌ چون‌‌ لوزه‌ عامل‌ تب‌ و‌ عفونت‌ است‌‌ در‌ صورتی‌ که‌‌ طبق‌ نظر متخصصان‌ کودک‌ بنده‌ فاقد‌ لوزه‌ سوم‌ است.‌ مستدعی‌ است‌ راهنمایی‌ فرمایید.

بازدید : 581 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران