چرا الان بعد از سه ماه که دندان من که عصب کشی شده درد می‌کنه ؟

من الان نزدیک به سه ماه هست که چهار دندان فک پایین سمت چپ درد می‌کنه ،و پارسال رفتم دوتا از دندونام رو عصب کشی کردن ،دندانپزشک عمومی بودن ،و سه تا از دندان ها رو روکش گذاشتن ،قبل از روکش گذاشتن مدام درد میکرد گفتن که خوب میشه بعد از روکش ،ولی خوب که نشد و هر رزگاهی درد میکرد و با چند روز مسکن خور دن خوب میشد و الان سه ماه مدام درد می‌کنه ،وتا الان سه تا دندانپزشک عمومی رفتم ودوتا متخصص ریشه ،روکش ها در آوردن ،ولی درد تغییری نکرده ،عکس هم گرفتن متخصص ریشه گفت عفونت کرده ،من چهار سری قرص آموکسی سلین و میترومیندازول وسوزن پنی سلین استفاده کردم ،و دوتا از همون دندون ها رو هم مرحله اول عصب کشی مجدد انجام دادن ،وگفتن خوب میشه ،ولی تا الان خوب نشده ،ووقتی درد میگیره به گلوم و گوش هم میزنه،ودردش تا لثه ام هم کشیده میشه ،تو رو خدا از چی هست ،کلافه وخسته شدم ،تو رو خدا جواب بدین ،باید چه کار کنم

3 پـاسـخ

بازدید : 113 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران