۲۹
۵۲
خانــم

گرفتگی در ریه همراه با سرفه شدید خلط دار و گرفتگی و خارش بینی؟

من فروردین 400 عمل بینی داشتم و آلرژی بینی هم داشتم ک بعد عمل درفصول گرم هم فعال بود کم کم دچار حساسیت در ریه شدم ک با فشارمثل خنده یا دویدن و بستنی خوردن شروع به سرف شدید تا نیم ساعت ادامه داش و دراخر شروع ب خس خس کردن در ریه و کمی تنگی نفس در ریه میکردم و همه اینها بدون خلط بود تا اینک دوفاز واکسن گرونا رو زدم چند روز بعد دوز دوم مثل سرماخوردگی گرفتم و ازون روز ب بعد تا ب الان هم سرفه دارم اما الان با خلط، هم خس خس ریه و گرفتگی شدید ریه ک باعث تنگی نفس میشه
دوبار ب دکتر مراجعه کردم سی تی هم دادم درطول درمان اوکی میشم اما بعد از اتمام دوره دوباره ب سراغم میاد
کجا برم ک تشخیص بدن؟

2 پـاسـخ

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران