انحرافی و تنبلی؟

سلام خانم دکتر من 24سالمه از بچگی بر اثر ضربه چشمم انحرافی پیدا می‌کنه منو میبرن دکتر دکتر میگه عمل ندارم چشم چون مادر زادی نبوده ب مرور زمان سن بره بالا برمیگرده و همینطورم میشه من الان فقط موقعه اعصباتیت یا خستگی ی کوچولو چشمم انحرافی نشون میده ک خیلی کم قابل تشخیصه ولی اذیتم می‌کنه و اینکه همون چشمی ک انحرافی داره تبلی هم داره میشه راهنمایی کنید چیکار کنم

1 پـاسـخ

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک و فلوشيپ آب سياه ( گلوکوم ) جراحي اب مرواريد اصلاح شماره چشم با ليزر در تهران