۷۵
۷۰
خانــم

سرطان معده مطرح گردیده توسط آندوسکوپی؟

با سلام
برای مادرم سرطان معده تشخیص دادند البته هنوز نمونه برداری نشده تا 2 ماه پیش آزمایشات چیز خاصی نشون نمی داد ولی تو این دو ماه کاهش وزن داشته و 2 واحد خون کم کرده در آندوسکوپی پلیپ معده در یک سوم فوقانی مشاهده شده و زخم معده و ctهم یک سری غده لنفاوی در اطراف سینه مشاهده شده و غده نزدیک گردن سمت چپ ورم کرده و به نظر متاستاز کرده به نظر شما دیر متوجه شدیم یا اینکه امیدی به بهبودی است؟
آذربایجان غربی هستیم و دکتر خوب باید به کدوم دکتر مراجعه کنیم پیشنهادتون چی است؟

بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان (انکولوژي) در تهران