دلیل باد کردن لثه؟

دلیل باد کردن لثه چیه؟! ممنون میشم جواب بدین

7 پـاسـخ

  • سلام
    اگر منظورتان ملتهب بودن کل لثه است که ممکن است بخاطر جرم و بهداشت نامناسب باشد،اما اگر پاي ريشه ي يک دندان خاص لثه متورم ميشود و گاهي آبسه ميکند و حتي چرک خارج ميشود،نشان دهنده عفونت ريشه دندان است که بايد با معاينه و گرافي بطور دقيق بررسي و درمان شود و همزمان انتي بيوتيک مناسب تجويز گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    اگر منظورتان ملتهب بودن کل لثه است که ممکن است بخاطر جرم و بهداشت نامناسب باشد،اما اگر پاي ريشه ي يک دندان خاص لثه متورم ميشود و گاهي آبسه ميکند و حتي چرک خارج ميشود،نشان دهنده عفونت ريشه دندان است که بايد با معاينه و گرافي بطور دقيق بررسي و درمان شود و همزمان انتي بيوتيک مناسب تجويز گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    اگر منظورتان ملتهب بودن کل لثه است که ممکن است بخاطر جرم و بهداشت نامناسب باشد،اما اگر پاي ريشه ي يک دندان خاص لثه متورم ميشود و گاهي آبسه ميکند و حتي چرک خارج ميشود،نشان دهنده عفونت ريشه دندان است که بايد با معاينه و گرافي بطور دقيق بررسي و درمان شود و همزمان انتي بيوتيک مناسب تجويز گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    اگر منظورتان ملتهب بودن کل لثه است که ممکن است بخاطر جرم و بهداشت نامناسب باشد،اما اگر پاي ريشه ي يک دندان خاص لثه متورم ميشود و گاهي آبسه ميکند و حتي چرک خارج ميشود،نشان دهنده عفونت ريشه دندان است که بايد با معاينه و گرافي بطور دقيق بررسي و درمان شود و همزمان انتي بيوتيک مناسب تجويز گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    اگر منظورتان ملتهب بودن کل لثه است که ممکن است بخاطر جرم و بهداشت نامناسب باشد،اما اگر پاي ريشه ي يک دندان خاص لثه متورم ميشود و گاهي آبسه ميکند و حتي چرک خارج ميشود،نشان دهنده عفونت ريشه دندان است که بايد با معاينه و گرافي بطور دقيق بررسي و درمان شود و همزمان انتي بيوتيک مناسب تجويز گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    اگر منظورتان ملتهب بودن کل لثه است که ممکن است بخاطر جرم و بهداشت نامناسب باشد،اما اگر پاي ريشه ي يک دندان خاص لثه متورم ميشود و گاهي آبسه ميکند و حتي چرک خارج ميشود،نشان دهنده عفونت ريشه دندان است که بايد با معاينه و گرافي بطور دقيق بررسي و درمان شود و همزمان انتي بيوتيک مناسب تجويز گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    اگر منظورتان ملتهب بودن کل لثه است که ممکن است بخاطر جرم و بهداشت نامناسب باشد،اما اگر پاي ريشه ي يک دندان خاص لثه متورم ميشود و گاهي آبسه ميکند و حتي چرک خارج ميشود،نشان دهنده عفونت ريشه دندان است که بايد با معاينه و گرافي بطور دقيق بررسي و درمان شود و همزمان انتي بيوتيک مناسب تجويز گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 247 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران