در خصوص فرزندم که موقع دو بار شده از خواب روزانه بیدار میشه و حالت تشنج بهش دست میده ؟

با سلام
پسرم ده سالشه
برای اوولین بار توی ده روز دو بار این اتفاق براش افتاده که میخوابه (بیشتر اوقات هم بصورت دمر خوابیده است) البته تو روز بعد از شاید ده دقیقه که از خوابش میگذره یکباره حرکت میکنه و حالتی شبیه تشنج بهش دست میده که آب دهنش رو نمیتونه قورت بده و آب از دهنش میریزه ولی بعد از دو سه دقیقه به حالت عادی برمیگرده . دیروز بردیمش دکتر اطفال میگه لوزه هایش متورم هست و مال لوزه هاشه
ضمنا موقعی که اینجوری میشه هیچ یک از اعضای بدن سفت نمیشه و حالت عادیه
ولی بعد از اینکار میگه یک کم سرم درد میکنه

1 پـاسـخ

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در رشت