آیا تنگی کانال نخاع احساس سر بودن یک طرف بدن آیا بیماری پارکینسون ؟

در تیر ماه سال 97 به علت تنگی کانال نخاع توسط دکتر مهرداد مردای در بیمارستان بهمن تهران بستری و جراحی شدم قبل وبعد از جراحی هنگام راه رفتن احساس می کردم پای چم به زمین گیر می کرد پس از سه بار ویزیت توسط ایشان گفتند به متخصص داخلی مغز و اعصاب مراجعه نمایم در شهر سنندج پیش آقای دکتر عارف رجبی مراجعه نمودم که ایشان پس از معاینه ( راه رفتن معمولی )گفتند بیمار پارکینسون دارم جالب این است اصلاً لرزش در دست وپا و سایر اعضاء بدن نداشتم با مصرف قرص مادوپا سه بار در روز و کپسول آمانتادین دو بار سر بودن طرف چب بدنم بر طرف شد پس از حدود هشت ماه با مصرف آما نتا دین اسها ل میشدم آنرا قطع نمودم و دکتر رجبی آنرا تایید کرد
حا لا نزدیک یکسال است که ما دوپا مصرف می نمایم هنگام را ه رفتن پای چپم در خوب در اختیارم نیست انگار اینکه روی زمین میکشمش ضمناً قبل از عمل جراحی هنگام راه رفتن در هر دو پا گزگز شدید داشتم پس از 5 دقیقه راه رفتن به دلیل گزگز شدید قادر به راه رفتن نبودم اما پس از جراحی بر طرف شد در جراحی مهره های 4و5 کمری با پلاتین فیکس شده اند حالا انگشت کوچک و بغل آن در پای چپم سر می باشد
با این شرح حال تشخیص پارکینسون درست است و برای برطرف شدن مشکل پای چپ چکار کنم

بازدید : 338 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران