۲۱
۵۴
خانــم

جوش در بینی و ورم راست صورت؟

ده روز قبل داخل بینی راستم یک جوش به وجود اومد که باعث ورم طرف راست صورتم شد البته این سومی باره که این جوری میشم تازه این بار دو دفعه خون دماغ شدم، لطفا راهنمایی بکنید

1 پـاسـخ

  • با توجه به شرح حال ذکر شده لازم است به پزشک مراجعه نماييد تا درمان آنتي بيوتيکي مناسب دريافت نماييد و براي پيشگيري از تکرار نيز براي شما پماد مناسب تجويز خواهد شد ضمنا به هيچ وجه جوشهاي داخل بيني را دستکاري نکنيد و از تيغ زدن موهاي داخل بيني بپرهيزيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 512 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران