عدم دخول در اولین رابطه جنسی ام؟

سلام. من تازه ازدواج کردم و وقتی همسرم خواست با من رابطه داشته باشه میگه آلتش اصلا داخل نمیره تا حالا 3 بار تلاش کردیم و نشده ازش خواستم با انگشت راهش رو باز کنه انگشتش رو داخل کرد خودمم بعدش انگشتم رو داخل کردم موقع این کار نه درد چندانی داشتم نه لذت و حتی خونریزی هم نکردم با این وجود بازم همسرم نمیتونه آلتش رو داخلم کنه فقط مقدار کمی از آلت همسرم داخلم رفت ولی بعدش آلتش لیز میخوره میاد بیرون و حتی وقتی با دستش میگیره بازم نمیتونه داخلم کنه و میگه خیلی تنگه اندازه ی الت همسرم متوسط. وزن من 88 کیلو هستش و قدم 165 میخواستم بدونم آیا اضافه وزن من تو این موضوع دخیل هست؟ موقع پیشنوازی هم خیس میشم اما احساس باز شدن دهانه واژن برای سکس ندارم

4 پـاسـخ

  • عزيزم سلام ، براي اين مسئله به مطب مراجعه فرماييد ، بدون درد و نگراني اين مسئله با يک معاينه ساده و چند تکنيک کوچک و پماد قابل حل خواهد بود .

    لطفا براي ويزيت آنلاين با منشي مطب تماس حاصل فرماييد.

    براي پاسخ به سوالات ديگرتان در حوزه زنان و زايمان ، نازايي و زيبايي به وب سايت بنده مراجعه فرماييد

    /http://samirashiari.blogfa.com

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 102 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران