۳۶
۶۸
خانــم

مشکل تکلم به خاطر کشیدن دندان؟

سلام جناب آقای دکتر ، وقتتون عالی انشاءالله !
بنده سی و شش ساله ام و به خاطر مشکلات مادر زادی، فک بالایی عقب تر از فک پایینی است و تعداد دندانهایم کمتر از سی و شش تا و به صورت میخی شکل هستند.تا سال گذشته که یکی از دندانهایم را نکشیده بودم، قدرت تکلمم عالی و روان بود ، ولی به خاطر همان یک دندانی که جایش خالی شده ، دیگر مثل گذشته قدرت حرف زدن ندارم ، چون هر دو فک من روی هم میزان نمی شوند و الآن دهانم به سختی باز می شود . آقای دکتر ! من به کمک اورژانسی نیاز دارم ، ولی به دلیل آنکه در حال حاضر توان پرداخت هزینه های بالای پزشکی را ندارم ، امکان حضور در مطب شما برایم مقدور نیست.من به کمک خیلی زیادی نیاز دارم . سنم آنقدر زیاد نیست که به زودی ناتوان و درمانده شوم . همه ی زنان همسن من خیلی راحت حرف می زنند و زندگی می کنند ، ولی من به خاطر کم بودن پول عقب افتاده ام . آیا شما می توانید به من کمک کنید یا لااقل راهنمایی نمایید ؟ منم یک انسان جوان هستم و شما به شکرانه ی این همه سلامتی و نعمت که خدا به شما ارزانی داشته است ، می توانید واسطه ی خیر و رحمت الهی شوید .‌ما انسانهای بیمار یک عمر گریه می کنیم ، ولی انسانهای سالم هم هیچ وقت خوشحال و راضی نیستند .‌سپاسگزارم جناب آقای دکتر سلیمی که وقت گذاشتید و پیام مرا خواندید...اگه جواب را فقط برا خودم بفرستید که عالیه .

1 پـاسـخ

  • سلام خانم عزيز چون دندانهاي جلو نقش مهمي در تکلم دارند ،متاسفانه تا جايگزين کردن اين دندان حتي بصورت پلاک ارزان قيمت متحرک فيليپروضعيت بهمين منوال است. دندانسازان محترم با قيمت کاملا مناسب ميتوانند اينکار را براي شما انجام دهند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران