تپش قلب و تنگی نفس؟

سلام

بنده چند سالی هست که از تپش قلب رنج میبرم بیشتر مواقع همرا با تنگی نفس البته از موقعی که رفلاکس معده گرفتم و دارو مصرف کردم چند وقت بعد تپش قلبم شروع شد، رفلاکس معدم خوب شد اما تپش قلب و تنگی نفس همچنان ادامه داره چندین بار هم دکتر رفتم با یک معاینه سطحی فقط پروپرانول تجویز کردن و هیچ فایده ای نداشته تپش قلب و تنگی نفسم طوری هست که در کارهای معمولی مثل نماز خواندن هم اذیتم میکند و نفسم بند میاد و در خواب هم اصلا نمیگذارد بخوابم طوری میشود که تپش را درتمام رگ هایم احساس میکنم خودم فکر میکردم شاید به خاطر فشار باشد اما همیشه فشارم معمولی بوده میخواستم بپرسم دلیل این تپش قلب چیست؟؟ البته این فراموش کردم بگم که اساسا بنده خیلی فکر و خیال میکنم و غصه میخورم و خیلی زود عصبی میشم

باتشکر

1 پـاسـخ

  • سلام. ابتدا به متخصص قلب مراجعه کنيد تا از نطر قلبي بررسي شويد. همچنين بهتر است يک آزمايش خون جهت بررسي تيروئيد بدهيد.
    در صورتيکه مشکلي از اين نظر نداشتيد حتما به روانپزشک مراجعه کنيد، تمام علائمي که ذکر کرديد مي تواند در زمينه اختلال اضطرابي يا افسردگي رخ بدهد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 557 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران