درمان بیخوابی؟

با سلام، من23 سالمه و 7 ساله ازدواج کردم .سه بار سقط زیر سه ماه داشتم تمامی آزمایشات لازم رو هم دو سال پیش با شوهرم انجام دادیم مشکلی نداشتیم.از سقط سومم
که خارج از رحم بود هشت ماه میگذره من خودم پی سی او هستم و با دارو باردار میشم.

شوهرم از اول عاشق بچه بود و هنوز هم هست.همیشه توی اقدام که بودم استرس داشتم. من اصلا بی خوابی نداشتم. روحیه بالایی داشتم و وزنم رو کم کردم هم شبا خواب کامل و خوبی داشتم هم بعد از ظهرها. تا دو ماه پیش که رفتم دکتر تا برای بارداری اقدام کنم که گفت قبلش یه سری آزمایشات هورمونی انجام بده توی دوران پریودت. و من از اینکه باز بارداری خارج از رحم بشم ترسوند. گفت آزمایش رو دو ساعت بعد از بیدار شدنت باید انجام بدی. از اون روز همش می گفتم چه ساعتی بخوابم و چه ساعتی بیدار شم و کلا روی خواب حساس شدم و کلی میترسیدم. تا اینکه خوابم بهم خورد نه شب خواب داشتم نه روز و به خاطر بیخوابی هی توی اینترنت سرچ کردم و ترسم بدتر شد و سردردهای شدید میگرفتم و گریه میکردم که چرا نمیتونم بخوابم و زیر چشم ام گود رفته و سیاه شده.

به دکتر اعصاب که مراجعه کردم قرص فلوکستین، زولپیدم 10 و پروکسایدوز رو برام تجویز کرد و گفت که افسردگی گرفتی. من هم چند روز داروهام رو مصرف کردم دیگه استفاده نکردم الان دیگه اون همه ترسی که داشتم رو دیگه ندارم ولی خوابم بهم خورده و اصلا خواب ندارم بعضی شبا قرص زولپیدم رو مصرف میکنم و بعضی شبا که مصرف نمیکنم اصلا خواب ندارم به سختی میخوابم و چرتهای کوتاهی میزنم و باز از خواب بلند میشم. کلا روز هم خواب ندارم. هر چقدر تلاش میکنم بخوابم نمیتونم. دیگه مجبور میشم بعضی شبا قرص زولپیدم رو مصرف کنم. داروهای گیاهی هم امتحان کردم بی تاثیر بود روم. از عوارض قرصهای شیمیایی هم میترسم.

امیدی به من هست با توجه به اینکه مدت طولانی از بیخوابی هام نمیگذره که با طب سوزنی درمان بشم به خاطر بیخوابی همش کسل هستم و صورت و قیافم تغییر کرده .تورو خدا من درمان میشم اگه میشم چند ماه و چند جلسه طول می‌کشه هم درمان بیخوابی و هم استرس .باتوجه به اینکه عمل سزارین شدم و یکی از لوله هام رو برداشتن دکتر زنان گفته که باید اقدام کنی برای بارداری.اول میخوام مشکل خوابم رفع بشه .من قابل درمان هستم.به خاطر بیخوابی نتونستم برم آزمایشم رو انجام بدم.راهنماییم کنید ممنون میشم.

درضمن من شیراز هستم ...به خاطر بیخوابی امیدم رو از دست دادم ولی خیلی دوست دارم که بدون دارو مثل قبل خودم بتونم بخوابم.آیا طب سوزنی به تنهایی موثره یا باید در کنار داروی خواب هم مصرف کنم. تو رو خدا خیلی زود جوابم رو بدید. زندگیم داره از هم میپاشه. شوهرم میگه چرا اینجوری شدی ... یک ترس از بارداری و خواب خوابم رو بهم زد...ممنون میشم به من کمک کنید

1 پـاسـخ

  • با عرض سلام
    با توجه به مشکلات و استرس های وارد شده به شما حدس بنده هم به افسردگی شماست.
    طب سوزنی خیلی کمک کنده می باشد و حتما برای شما پیشنهاد میکنم.
    در شیراز به آقای دکتر مصطفی آزادی به آدرس:
    شیراز - خیابان قصرالدشت - رحمت آباد - نبش کوچه 35
    مراجعه بفرمایید.
    موفق باشید

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
بازدید : 558 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران