شکستگی بازو؟

شکستگی بازو.سلام آقای دکتر من از شهرستان سقز مزاحم می شوم خانمم یک هفته پیش از چهار پایه افتاده و بازوی سمت چپ آن شکسته هر دکتری می برم جوابی میده یکی میگه باید جراحی بشه یکی میگه بابد گچ بگیریم خلاصه من عکس شکستگیو براتو می فرستم لطفا شما جواب صحیحو به ما بدید ممنون میشوم بیشتر از این سر گردان نشویم خیلی از شما ممنون میشوم با کمال احترام.

1 پـاسـخ

  • سلام
    اين نوع شکستگي را بطور معمول ميشود با دوماه ثابت نگه داشتن در نوع خاصي از گچ درمان کرد اما مشکل اينجا اين هست که اينجا لبه شکستگي از هم فاصله دارند و ممکن است بخوبي و بسرعت جوش نخورد. بنظرم گچ و اتل را ادامه بديد دو هفته بعد عکس بگيريد اگر همچنان فاصله موجود است و اثري از جوش خوردن نيست بهتر است جراحي شود و با پلاک ثابت شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 561 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران