۱۹
۴۱
آقــا

خشک وچرک شدن چشم؟

سلام دختری19ساله هستم که چند وقتی هست که زیر چشام دچار خشکی وخارش وچروک شدن زیر چشمم شده خیلی نگرانم چروکی چشام خیلی مشخص چیکار کنم میشه راهنمایم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    اگر کل صورت تون هم خشک هستش از يک مرطوب که بدون بو و رنگ باشه براي تمام پوست ميتونيد استفاده کنيد
    که بستگي به شدت خشکي پوست تون داره........از کرمهاي ويتامين a و ديگرهم بايد با احتياط و همون چند روز بزنيد که تيره نشه................اگر هم ميتونيد از يک پزشک متخصص پوست نوبت ويزيت بگيريد......مطب ما هم دکتر اسماعيلي امکان نوبت دهي جديد وجود داره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 244 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران