۲۱
۵۷
خانــم

درد قفسه سینه همراه با تنگی نفس؟

سلام من 21 سالمه حدودا دو هفته پیش زمانی که عطسه میکردم ته گلوم احساس یه مزه ای مانند عفونت مثل سرما خوردگی میکردم بعد کمی جناغ سینم درد داشت رفته رفته هنگام عطسه درد بیشتر شد که اول فقط جناغ سینه ام بود بعد همراه با درد قسمت پاین قفسه راست بعد هر دو ریه هنگامی که عطسه میکنم احساس میکنم که قفسه سینه شکسته ولی دیگه مزه عفونت زیاد احساس نمیکنم تا حالا غیر از درد سینه هیچ علائمی نداشتم از قبیل سرفه تب و لرز... ولی احساس تنگی نفس دارم انگار مثل قبل نمیتونم نفس بکشم و هنگام خم و راست شدن قفسه سینم درد میگیره مادرم هم تقریبا یک هفته هست که گفتن دهنش مزه عفونت میده و تنگی نفس دارم الان حال مادرم بهتره ایشون سابقه آلرژی دارن
به نظر شما میتونه کرونا باشه یا عفونت ریه ؟آیا لازمه به پزشک مراجعه کنم یا چیز مهمی نیست؟
ممنون میشم جواب بدین

2 پـاسـخ

بازدید : 149 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران