فلج بلز-بعد از عمل cpa؟

سلام .وقت بخیر .همسر من در تاریخ 7 بهمن عمل سی پی انگل انجام داده اند .این تومور در عصب 8 بوده . در حین عمل عصب 7 هم تحریک شده و الان یک یک طرف صورت (سمت راست)فلج است. تا الان 14 جلسه فیزیوتراپی انجام شده ولی تاثیر زیادی نداشته. عصب حفظ شده ولی ضعیف است. تعدادی دارو مانند پردنیزولون..ویتامین ب1..کپسول نوروتک مصرف نموده است.میخواستم ازتون کمک بگیرم که ایا این عصب برمیگرده و اینکه چقدر زمان میبره؟

1 پـاسـخ

  • با سلام فيزيوتراپي با ليزر براتون انجام شده ؟
    ترميم عصب 6 ماه طول ميکشه ولي تو اين مدت با انجام فيزيوتراپي و تحريک عصب به وسيله جريان و ترميم ان به وسيله ليزر و تيپ کردن صورت کمک ميکنه اين پروسه تسريع بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 192 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران