۲۶
۶۵
آقــا

سوال درمورد ریزش مو و مزوتراپی؟

بنده 26 سالمه سال 93 عمل تعویض دریچه قلب انجام دادم چهار عدد قرص مصرف میکنم لوزارتان اچ،کارودیلول6.25،اسپرین 80و وارفارین. خیلی جاها خوندم که وارفارین باعث ریزش مو میشه و از همون سال ریزش مو من شروع شد تا اینکه سال قبل ب دکتر مراجعه کردم ایشون گفتن که ریزش ارثیه و محلول پالمینکس و شامپو دئو دراگ تجویز کردن چند ماه استفاده کردم ولی هیچ تاثیری نداشت
خواستم بدونم نظر شما چیه؟ ایا درمان با داروی دیگ مثل ماینوکسیدیل بهتره یا پالمینکس؟ ایا مزوتراپی نتیجه ش بهتره یا نه؟؟ و اینکه خودتون مزوتراپی انجام میدین ؟ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 159 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران