مشاوره برای آزمایش ؟

با سلام و احترام خدمت آقای دکتر فلاح نژاد

جناب دکتر، دو سوال داشتم خدمت شما.... لطفا مشورت بدید

بنده شرایط الانم 28 ساله و مجردمو قد 170 و وزن 80، و گاهی ترس از رابطه زناشویی این ماجراها سبب میشه دنبال ازدواج نرم با ترس اگر نتونم چی....
چند سال قبل هم عمل جراحی واریکسول چپ انجام دادم...
سایز بیضه هام 2*4 و 1*4 هستند و آلت هم در حال غیر نعوظ 7 و در حال نعوظ 13 ، حال دو سوال :

1-آیا نیاز هست قبل از ازدواج آزمایش اسپرم انجام بدم؟ بدلیل باروری، چون بعد جراحی واریکوسل آزمایشی ندادم و گاهی هم درد خفیف شبیه تیر کشیدن در بیضه ها حس میکنم...
2-آیا برای ازدواج سایز بیضه و آلت نرمال محسوب میشه یا خیر؟

لطفا راهنمایی بکنید.خواهش میکنم
سپاسگذارم

بازدید : 166 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران